HET DANSLOKAAL EDUCATIEF

Het Danslokaal Educatief ontwikkelt educatieve dans- en theaterprojecten die we uitvoeren op onze thuisbasis in het Honigcomplex te Nijmegen of op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs door het hele land. Onze dansante kunst en cultuur activiteiten zijn zeer goed inzetbaar in het kader van sport- en cultuureducatie op scholen.

MAAK UW KEUZE:

Workshops, voorstellingen en dagprojecten worden aangeboden aan alle leeftijden en op verschillende niveaus. Alle workshops zijn fysiek georiënteerd, waardoor de leerlingen actief meedoen. Ook worden er school-brede dagprojecten aangeboden, waar alle klassen deelnemen aan het gekozen schoolproject! Van “snuffelen” aan dans en theater of een feestelijke voorstelling voor en door de school, wij denken graag mee.

Tevens zijn er lessenreeksen beschikbaar, waarbij verdieping in de lesstof kan worden aangebracht. De lessenreeksen zijn uitermate geschikt voor de brede school c.q. verlengde schooldag. De activiteiten zijn afgestemd op de kerndoelen van  het basis- en voortgezet onderwijs en vormt daarom een goede aanvulling binnen het bewegings- en kunstonderwijs.

Door het enthousiasme en ervaring van gediplomeerde workshop docenten worden de workshops op een leuke, uitdagende en positieve manier gegeven.