• VERHUUR LOCATIE

    Organiseert u een zakelijk evenement en bent u op zoek naar een inspirerende en unieke locatie? Of geeft u een voorstelling en bent u op zoek naar een theaterzaal met faciliteiten? Dan is Het Danslokaal de partner die u zoekt!

  • AANVRAAGFORMULIER

    Ziet u mogelijkheden bij Het Danslokaal voor uw repetitie, voorstelling, vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de datum, ruimtes, dagdelen, arrangementen en wensen.

    DIRECT ÉÉN OF MEERDERE LOSSE UREN VOOR VERHUUR AANSCHAFFEN?

    Huur 1 uur zonder contract Huur 1 uur mét contract

Zakelijke of artistieke evenementen

Het Danslokaal bevindt zich in het Honigcomplex in Nijmegen. De voormalige Honigfabriek is tot 2022 dé hotspot in Nijmegen. Het karakteristieke complex ligt in het westen van de stad en is goed bereikbaar. Je vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Het Honigcomplex is het grootste complex in het Waalfront en beslaat 33.000 vierkante meter. Het is een ideale plek voor voorstellingen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, projecten of workshops.
Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid.

Theaterzaal

In het hart van het pand bevindt zich een kleine theaterzaal van 189 m2 (18 x  10,5 meter), voorzien van de benodigde technische faciliteiten op het gebied van licht en geluid. De zaal beschikt over een tribune welke plaats biedt aan circa 70 bezoekers. De zaal heeft ramen en biedt daarom voldoende licht, wat ideaal is voor evenementen overdag, zoals bijvoorbeeld een personeelsdag, een kleine voorstelling of muzikale presentatie. Indien gewenst, kan de ruimte ook volledig verduisterd worden, waardoor het zeer geschikt is voor een dans- of theatervoorstelling.

Multifunctionele ruimtes

Behalve de theaterzaal heeft Het Danslokaal verschillende ruimtes beschikbaar voor uiteenlopende activiteiten. Bij een artistiek evenement, zoals een theatervoorstelling of muzikale presentatie in de theaterzaal kan er ook gebruik worden gemaakt van kleedruimtes, dans/theater studio als repetitieruimte of extra ruimte, een ontvangstruimte voor de bezoekers en een aparte open ruimte op de verdiepingsvloer. Bij een zakelijk evenement is er ruimte voor bijvoorbeeld het geven van workshops, of kan er vergaderd worden in de multifunctionele ruimtes.
De balie in de ontvangstruimte biedt de mogelijkheid om als bar te fungeren, zodat bezoekers of toeschouwers een drankje aangeboden kan worden.
Deze uitstekende faciliteiten maken het mogelijk om een kwalitatief hoogstaande activiteit neer te zetten op een professionele, unieke en sfeervolle locatie.
Een personeelsdag, voorstelling of een kleinschalige bijeenkomst met een bedrijfsteam of theater-, dans- of muziekgroep; alles is mogelijk.

Dans- en theaterstudio’s

Het Danslokaal beschikt over twee dansstudio’s (vloeroppervlakte: circa 121m2 en  132m2). Deze ruimtes kunnen gebruikt worden als repetitieruimte, maar ook ingezet worden voor bijvoorbeeld het geven van een workshop of een kleine presentatie. Tijdens voorstellingen in de theaterzaal, kan de andere studio ook als extra “backstage” ruimte worden gebruikt.

Arrangementen

Het Danslokaal neemt de organisatie van uw evenement graag uit handen. Organiseert u het liever zelf maar bent u op zoek naar aankleding van uw evenement? Ook hierin biedt Het Danslokaal diverse mogelijkheden in de vorm van arrangementen. Denk hierbij aan een horeca arrangement, zoals een zakenlunch of een drankje in de pauze voor de toeschouwers van een voorstelling. Ook een arrangement rondom artistieke aankleding is mogelijk, zoals een voorstelling of workshops aansluitend bij het thema van uw personeelsdag, live-muziek, dansers of een andere op maat gemaakte showcase.

Mogelijkheden

Een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen de theaterzaal of een andere ruimte huren, het is allemaal bespreekbaar. Ook is het mogelijk om op aanvraag meerdere ruimtes tegelijkertijd te huren. Het Danslokaal levert graag maatwerk. Informeert u naar de mogelijkheden!