Yoga & Ontbijt

yogaontbijt-sanneYOGA & ONTBIJT iedere eerste zondag van de maand!

Sportieve bui? Dan hebben wij goed nieuws! Zondag 8 januari 2017 kan je mee doen met een les Hatha Yoga van Sanne Mahieu in Het Danslokaal. Een mooie lokatie met relaxte sfeer in een industrieel jasje.

Sanne maakte voor het eerst kennis met yoga in een nogal stormachtige periode in haar leven en was meteen onder de indruk van de positieve effecten ervan. Met name de rust die het haar gaf was op dat moment een verademing.
Om meer te weten te komen over hoe yoga ‘nou werkt’ is ze in 2014 gestart met de 3 jarige opleiding tot Hatha docent bij Ron van der Post in Nijmegen.

“Ik heb het geluk gehad nu zelf als docent anderen kennis te laten maken met yoga en verder te helpen met wat zij op dat moment vragen of nodig hebben. Ik doe dit in de vorm van (intensieve) hatha lessen. Belangrijk vind ik dat iedereen zich welkom voelt, je hoeft nergens ‘aan te voldoen’ om aan yoga te doen.De workshoples in de ochtend start ik het liefst rustig op, rustig ‘wakker worden’ voor je het lichaam weer gaat activeren. Activeren doen we door middel van actievere hatha oefeningen om daarna de les weer vanuit ontspannende houdingen te eindigen, zodat iedereen lekker vanuit rust verder zijn dag in kan :)”

En daarna lekker ontbijten bij First Things First. Bekend van de lekkerste koffies en healthy pleasures.

Start je zondag lekker met een uur yoga- & relaxt ontbijten en je hebt daarna een heerlijke “in balance sunday”.

Aanmelden kan per mail t/m zaterdag 1 oktober 12 uur : info@hetdanslokaal.nl
Kosten: € 20,00 p.p. incl. ontbijt

Posted in: