• Het Danslokaal is een bijzondere plek voor alle mogelijke dansliefhebbers. Het aanbod varieert van een speelse kennismaking met dans voor kleuters tot dansen op semi- en professioneel niveau voor volwassenen. Daartussen is er voor ieder wat wils, wat je ervaring, aanleg of ambitie ook is.

  De deskundige docenten die werkzaam zijn binnen Het Danslokaal begeleiden je met veel enthousiasme. Je ervaart, samen met anderen, plezier in bewegen en ontwikkelt je mogelijkheden daarin.

  We zijn uniek wat betreft het diverse aanbod van zelfstandig ondernemers in dans, theater en musical. Als een van de weinige dansscholen in Nederland bieden we je de mogelijkheid om lessen te volgen bij diverse dansondernemers onder een dak. Bekijk ons actuele en volledige aanbod hier.

 • Faciliteiten in Het Danslokaal

  In het Het Danslokaal bevinden zich 2 ruime studio’s met zwevende houten vloeren. Elke studio heeft zijn eigen sfeer en zijn geschikt voor lessen, audities, repetities en meer.

  Daarnaast beschikken we over een kleine sfeervolle theaterzaal. Deze theaterzaal kan gehuurd en gebruikt worden voor montage van voorstellingen maar ook voor optredens en voorstellingen.

  Tevens is er een gezamenlijke ruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontspannen en een hapje en drankje kunnen nuttigen. Er kan gebruik worden gemaakt van Wifi.