5 Ritmes® | SoulRebel

Caroline van de Ven

pasfoto CV_gr_72

…is een veelzijdig opgeleide docent; zij is geschoold in klassiek & jazzballet, afgestudeerd als fysiotherapeut, klassiek homeopaat, beeldend kunstenaar (ArtEZ Arnhem) en 5Ritmes® dansdocent.  Zij is gefascineerd door hoe mensen bewegen en wat mensen beweegt.

Caroline is een bevlogen 5 Ritmes® docent, die met een heldere directheid en betrokken enthousiasme haar lessen begeleidt; een rasechte teacher die veel te bieden heeft. Naast haar lessen, workshops en lezingen assisteert zij collega’s bij hun workshops in binnen- en buitenland. Caroline geeft les op diverse plekken in en rondom Nijmegen, in Heerlen (Zuid-Limburg) en als gastdocent in Keulen en Düsseldorf (Duitsland), Linz (Oostenrijk) en Oranjestad (Aruba). Lessen en workshops die zij aanbiedt zijn erkend als voorbereiding op de 5Ritmes® docentenopleiding.

 

5Rhythms_HorLogo-BLACK-DUTCH

5Ritmes® dansen: Uit je hoofd, in je lijf!

De vijf ritmes zijn: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en verstilling. Elk ritme heeft een ander karakter; elk ritme spreekt je op een andere manier aan, elk ritme dans je anders. In elk ritme is er van alles te ontdekken en te leren.

5 Ritmes® dansen is een taal zonder woorden, een taal die we allemaal verstaan.

5 Ritmes® dansen is net bewegend (en zwetend!) mediteren; uit je hoofd, in je lijf, zonder voorgeschreven passen. Het is je eigen unieke dans van dat moment.

5 Ritmes® dansen is voor iedereen: man of vrouw, jong of oud, lenig of stijf, gezond of geblesseerd, vrolijk, verdrietig of boos… zolang je een lichaam hebt, ben je een danser!

5Ritmes® dansen laat stromen wat wil gaan vastzitten; dansen geeft ruimte, ontspanning, plezier en nieuwe energie. Het houd je jong van hart en fit van lijf en leden.

Door regelmatig 5Ritmes® te dansen (her)ontdek je je eigen creativiteit, je eigen mogelijkheden (veel meer dan je denkt!), vergroot je je zelfvertrouwen en stap je gemakkelijker de wereld in.

Trek je stoute schoenen en gemakkelijke kleren aan, neem een flesje water mee en kom ook 5Ritmes® dansen!

Verdere informatie over Caroline van de Ven vind je op www.soulrebel.eu.

12345_gr_72