Confidans: peuterdans – urban teens – urban adults – zumba

 • Confidans is opgericht door Sharon Vas. Dansen is altijd belangrijk voor haar geweest. Als kind al genoot ze van de muziek waarop ze danste. Dansen gaf haar een gevoel van vrijheid, geluk en plezier. Dansplezier en ontspanning staan centraal in alle danslessen bij dansschool Confidans.
  Haar eerste danslessen vond ze erg spannend en stond altijd achteraan. Ze moest haar lichaam leren accepteren.
  Door haar danslerares en plezier in het dansen begon ze steeds meer vooraan te staan en kreeg steeds meer zelfvertrouwen (confidance). “Ik leerde trots te zijn op mijn lichaam.”

  De naam Confidans is ontstaan uit haar bedrijfsvisie waarin zelfvertrouwen en dans de belangrijkste kernwaardes zijn. En daarnaast lijkt het op de Surinaamse uitspraak kong foe dansi wat betekent: “kom met me dansen”.

  Liefde voor dans heeft Sharon eigenlijk haar hele leven al en samen met haar Surinaams-Javaanse roots komt het nu samen. Vanuit haar passie wil ze graag haar dansgevoel uitdragen en met jullie delen.

  Dansen is goed voor je conditie en je lijf. Je kan al je emoties erin kwijt en het allerbelangrijkste is dat het gezellig en leuk is.

  Confidans_dansschool_NijmegenKrijg je spontaan zin om te bewegen? Check dan de danslessen van Confidans!
  Peuterdans – Urban dance – Cheerdance – Kinderfeestjes – Clinics – Dancehall
  Begin je dag zonder zorgen en start met een dansje.
  Met vriendelijke groet,
  Sharon Vas website Confidans

 • Sharon_Confidans_dansschool_NijmegenSharon_dansschool_Nijmegen_confidans