La Hoop

Marieke Mantje

lahoop-weblogo-fb-2

Plezier maken, bewegen en dansen met de hoelahoep op muziek. En ondertussen je core, coördinatie en balans versterken. Hoelahoepen is goed voor lichaam, geest en ziel. Als gecertificeerd Hoopdance-docent verzorgt Marieke Mantje, initiatiefneemster van La Hoop, hoopdance cursussen, workshops, evenementen en verkoopt zij (op maat gemaakte) hoepels.

Basiscursus
Tijdens de Basiscursus leer je (weer) hoelahoepen om je middel en hiermee steeds vrijer te bewegen en dansen. Ook gaan we aan de slag met andere bewegingen en de eerste overgangen en combinaties voor in je eigen hoopdance.
Vervolgcursus
In de Vervolgcursus gaan we verder waar de basiscursus eindigde, we gaan onbody aan de slag met shoulder/chest hooping/leg hooping, angles en ook offbody bewegingen breiden we uit, steeds meer overgangen en combinaties volgen.

Hoepels te koop
Wil je zelf een hoepel, in jouw favoriete maat en kleuren? La Hoop maakt 25mm en 20mm buishoepels, diameter 80-110cm op maat. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk! Opvouwbaar kan ook, makkelijk om op reis mee te nemen.

LESSEN

Maandagavond 19:30 – 21:30 uur

fb-background-2